Bruiloften, feestjes & meer

Wij denken heel graag met je mee over hoe we jouw
feest-, festival-, en/of bruiloftswensen in vervulling kunnen laten gaan. 

 

Trouwen

Voor een perfect trouwfeest of geweldige bruiloft ben je bij STROOP op het juiste adres! Graag denken wij met jullie mee hoe wij deze dag/avond onvergetelijk kunnen maken; er is van alles mogelijk. Ook is STROOP een officiële trouwlocatie. Meer informatie over trouwen.

 

(Kinder)feestjes

Een kinderfeestje bij STROOP vieren? Ook dat kan. Versier je eigen pannenkoek met chocopops, knettersuiker, discodip en fruit. Je kan zo veel ranja drinken als je wilt en na afloop krijg je een ijsje van Ijskoud de beste! 

 

Overige feesten, festivals & partijen

Je eigen verjaardag, borrel of vrijgezellenfeest bij STROOP vieren? Misschien heb je wel een fantastisch idee voor een (cultureel) festival en ben je opzoek naar de ideale locatie. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor taart, hapjes, de lekkerste drankjes of als je wil een heerlijk diner. 

 

Bijeenkomsten

Iets anders te vieren? Werkoverleg, vergadering of training? Op maandag en dinsdag openen wij onze deuren graag voor een privé lunch of diner, teamdag, heisessie of een andere (werkgerelateerde) bijeenkomst.