Trouwen in STROOP
Trouwen in STROOP

Trouwen

 

Voor een perfect trouwfeest of geweldige bruiloft ben je bij STROOP op het juiste adres! 

Deze romantische en karakteristieke trouwlocatie ligt verscholen tussen de weilanden van Amsterdam. 

Geef elkaar het ja-woord in een oase van rust, tussen de wijnranken en moestuinen, in het bijzijn van je liefste vrienden en familie.

 

Trouwen onder de sterren

Wil je op blote voeten trouwen in onze moestuin, dansen rond ons kampvuur onder de sterren, of een tweedaags festival van alle gemakken voorzien? Wij maken dit allemaal voor jullie waar! Daar waar de weilanden beginnen, vind je aan de rand van Amsterdam deze fantastische locatie. In tegenstelling tot de rest van de stad is parkeren hier een eitje. Ook kun je hier alles doen wat je wil: buitenceremonie, binnenceremonie, kampvuur, harde muziek, vintage of juist een alternatieve styling, you name it! Van rustig en ingetogen tot uitbundig en extravagant - alles is mogelijk bij STROOP.

 

Officiële trouwlocatie

Als huis der gemeente kun je hier officieel trouwen. Binnen en buiten. Zelfs met je eigen - voor één dag benoemde - BABS. Dit kan jullie ceremonie nog persoonlijker maken.

 

Feestelijk diner

Bij trouwen hoort een feestelijk diner. In de keuken van STROOP wordt eigenzinnig, creatief en in overvloede gekookt. De fantasievolle gerechten zijn een explosie van smaak en een lust voor het oog. Onze ambachtelijke keuken werkt zoveel mogelijk met biologische- en seizoensproducten, onder andere uit eigen tuin. 

 

Slapen

Geen zin om na je huwelijksfeest weer naar je eigen bed te gaan? Je mag ook bij ons kamperen! We hebben meer dan genoeg ruimte om jullie samen en jullie gasten bij ons te overnachten. Mocht je kiezen voor meer luxe - De Amsterdam Farm Lodges zijn op ene steenworp afstand (letterlijk!). Het is een geweldig ervaring om op een bijzonder stadslandbouwproject in Amsterdam Noord te slapen. Geniet van rust, ruimte en groen in deze oase aan de rand van de stad.

 

Alles op één plek

Naast de mooie omgeving is het uniek dat zowel de receptie, het diner als het huwelijksfeest op deze locatie gehouden kunnen worden.Mocht het onverhoopt toch nog gaan regenen dan kun je terecht in ons restaurant - volledig aangekleed zoals jullie het graag willen hebben. Of je nu gaat voor de 'bohemian wedding' of een wilde themabruiloft wil, alles is mogelijk. 

 

Tot slot, dit vonden jullie voorgangers

"STROOP was een toplocatie voor onze bruiloft. We hebben de hele avond met 120 gasten gedanst op het grote terras, buiten, onder de sterren! De voorbereidingen waren ook heel prettig. Lilian en Eline houden van bruiloften en hebben ontzettend veel met ons meegedacht over hoe we alles het beste konden organiseren en er uit konden laten zien. Ze hebben ons geholpen met de aankleding, met het bedenken van het menu binnen ons budget en met de voorbereidingen wat betreft het weer in de laatste dagen. De BBQ was ontzettend lekker, er was meer dan genoeg eten en heel veel keus. De koks en de mensen van de bediening waren allemaal ontzettend aardig en vrolijk, dat hebben veel gasten nog expliciet gezegd. Het feest vond plaats op het grote terras, er was ruimte voor onze band, DJ's en we konden tot laat buiten feest vieren, met een extra bar op het terras.

We hadden fakkels neergezet en er was een groot kampvuur gemaakt waar veel gasten nog tot laat hebben zitten kletsen. Ik kon me geen betere plek voorstellen om onze bruiloft te vieren!"

- Rita Zipora (2017)