Pannenkoeken & meer

 

De oude voetbalkantine van sportpark Melkweg is omgetoverd tot een uniek restaurant met een waanzinnig terras. Deze verborgen parel van Amsterdam Noord is veel meer dan een gewoon pannenkoekenhuis. Wij geven de pannenkoek een heel nieuw gezicht. Bij STROOP eet je een wereldvriendelijke maaltijd in een persoonlijke sfeer, weg van de stadse drukte. 

  

Duurzaam & lokaal

STROOP is onderdeel van stadslandbouwproject NoordOogst. NoordOogst verbindt ondernemers, vrijwilligers en anderen met elkaar op het gebied van duurzame voedselproductie. Het is een plek waar wonen, werken, ondernemen, leren, spelen en eten samenkomen. Voor meer informatie kijk je op de websiteJe maaltijd bij STROOP komt van dichtbij, we gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten van eigen terrein. Het spek op je pannenkoek is van de Buitengewone Varkens die naast STROOP scharrelen. Groenten groeien in de moestuinen en we kijken altijd wat het seizoen biedt. Andere lekkere dingen, zoals onze speciale biertjes, komen ook uit de nabije omgeving en zijn vaak duurzaam geproduceerd.

 

Spelen & vuurtjes

Bijkletsen met je vrienden is bij STROOP een eitje. Buiten hebben we een zee van ruimte voor kinderen om los te gaan. Op het enorme grasveld vind je een levende wilgenhut en een vuurplaats. Er is een crowdfundcampagne voor de aanleg van een natuurspeeltuin naast STROOP gevoerd, en met succes. Over een tijdje kun je spelen, leren, barbecuen, picknicken, feestjes vieren in deze bijzondere speeltuin. Ook binnen is STROOP een kinderparadijsje met speelgoed, boekjes en spelletjes.

   

Activiteiten & events

Bij STROOP worden regelmatig leuke activiteiten en evenementen georganiseerd. Het grote grasveld wordt hier vaak bij betrokken. Denk aan een bierproeverij, verhalen rond het kampvuur, lazy sunday met live jazz-muziek, een pubquiz... Voor een overzicht van de komende activiteiten, ga naar nu&binnenkort. Wil je op de hoogte blijven? Houd onze Facebookpagina in de gaten en schrijf je in voor de STROOP-nieuwtjes