Instagram

Route

STROOP is met de auto uitstekend bereikbaar. Wij zitten naast knooppunt Coenplein waar de A10, de A8 en de A5 samenkomen. Ook is er bij ons veel gratis parkeerruimte.

 

Deel van onze charme is dat we goed verstopt zitten. Gelukkig wijzen bordjes met rode pijlen en ons logo de weg vanaf afslag s118 en vanaf de NDSM-pont. Volg de pijlen, dan zit je binnen no time aan je pannenkoek.

FIETS

Kom je met de fiets vanaf de andere kant van het IJ? Neem dan op centraal station de NDSM-pont (12 min) of vanaf Westerdoksdijk de Houthavenveer (9 min). Vanaf de NDSM-werf kun je de snelfietsverbinding richting Zaandam volgen, totdat je bij sportpark de Melkweg uitkomt (9 minuten, voor uitgebreide routebeschrijving klik je op onderstaande foto). Een andere mogelijkheid is om via de Meteorenweg bij STROOP te komen. Wanneer je de Meteorenweg affietst zie je vanzelf de bordjes hangen die jou naar STROOP zullen wijzen!

OPENBAAR VERVOER

Bus 35 en 37: stap uit bij halte Meteorenweg. Sta je met je rug naar de halte, loop dan naar rechts en volg de bordjes waar 'STROOP' op staat.

Bus 36: stap uit bij halte Oostzanerdijk. Loop de Oostzanerdijk aan de linkerkant op en sla dan gelijk rechts de Schutterweg in. Loop deze af tot je bij de Meteorenweg komt en sla rechtsaf. Je bent er bijna, volg de bordjes.